понеделник, 17 октомври 2011 г.

300 последователи на диетата на Петя Раева взеха автографи





Ирина Флорин: "Петя, ще бъдеш хит на изборите"

Близо 300 последователи на диетата за здравословно отслабване на депутатката от ДПС Петя Раева се наредиха на дълга опашка, за да получат лично от нея автографи за книгата й "Радостта от храненето". Елегантната дама направи премиера в неделя вечерта в МОЛ "Галерия", а за доброто настроение на присъстващите се погрижи изпълнителката на "Цвят Лилав"- Ирина Флорин. Почитателите на Петя получиха отговор на въпроса: "Какво е полезно да похапваме, за да бъдем винаги в добра форма". Не само дами, но и представители на силния пол се наредиха за автограф и признаха, че следват правилата на Раева.

"Почитателка съм на Петя, защото е винаги усмихната и искрена. Гледах я на телевизионни дебати, харасах много начина й на говорене, който се отличава от останалите кандидати за кметове. Тя назовава нещата с истинските им имена. Умее да се бори, дори когато срещне спънки, което е важно за един политик, за да защитава тезите си", сподели Атанаска Адамова от Пловдив, която лично бе дошла да поздрави Петя Раева и да й пожелае успях като кандидат за кмет от ДПС на Пловдив. "Петя, ти ще бъдеш хит на изборите", обяви Ирина Флорин. "Важното е да гласуваме за Пловдив, за да има най-добрия кмет и да се превърне в най-добрия град за живеене", призова Петя Раева. Тя не скри тайните си за постигане на желаната фигура. "Това, което правя не го наричам диета. Това е начин на хранене. След като си съставих и започнах да следвам тази система, вече не изпитвам стрес, че съм на диета и не трябва да ям и да слабея, защото съм постоянно гладна. Напротив. Възприех, че човек може да яде абсолютно всичко, но по определен начин и при правилна комбинация на храните. И най-вече с удоволствие и с добра компания. Основният принцип, залегнал в моята система, е разделното хранене. Така свалих 30 кг. и пазя теглото си вече 2 години", обясни Петя Раева. 

Да поиска автограф от нея бе дошла и млада жена, която по метода на Петя свалила 7 кг. и продължава да се храни по правилата от "Радостта от храненето". Последователите на Раева се снимаха с нея, подариха й червени рози.



















Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.