сряда, 5 октомври 2011 г.

Петя Раева откри кампанията си за кандидат за кмет на Пловдив



гр. Пловдив, 29 септември 2011г.
"Срещаме се във време на изпитание и за да говорим за избори, за безработица и за проблеми. Днес най-важното от всичко е да запазим етническия мир в този хилядолетен град, който се слави с толерантността между хората с различни вероизповедания и етнос.“ Така започна приветствието си народният представител от ДПС и кандидат за кмет на Пловдив Петя Раева пред членове и симпатизанти на Движението по повод старта на предизборната кампания. „Четири поредни нощи в кварталите със смесено етническо население търсим заедно подкрепата на Бог срещу страха”, уточни Раева и допълни, че днес по-голямата отговорност е да се запази фундамента на българската демокрация – етническия мир. Петя Раева призова всички кандидати за кмет на Пловдив да се обединят и всеки един да стане гарант на етническата и религиозна толерантност.

Кандидат- кметът представи поименно и първите десет от листата за общински съветници, чийто водач е Джамисет Джафер. Кандидатите се ангажираха да работят на първо място за Пловдив, после да защитават интересите на ДПС и на жителите на кварталите със смесено етническо население.

Петя Раева връчи членски карти на новоприети членове на ДПС, повечето от които млади хора, както и нови карти на част от създателите на Движението в Пловдив.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.