събота, 15 октомври 2011 г.

  15.10.2011г. – 11 часа – кв.Столипиново-
                                  ЖАЖДА ЗА ЧИСТОТА И РЕД!

 Средата, в която живеем да стане по-чиста, по-подредена и по-уютна! С това желание и с тази жажда за чистота и ред на 15 октомври от 11 ч г-жа Петя Раева, кандидатите в листата за общински съветници и всички желаещи ,заедно с нея ще почистват, боядисват и облагородяват района на ул.”Елба” (парка на стария пазар) в квартал Столипиново.


                            16.10.2011г.- 16,30ч – МОЛ “Галерия” – Атриум
                                        РАДОСТТА ОТ ХРАНЕНЕТО”

Бестселърът на Петя Раева “Радостта от храненето” ще бъде подарък с  автограф за всички, които бъдат в МОЛ”Галерия” в неделя. Нежните песни на Ирина Флорин ще допълнят атмосферата.


                             17.10.2011г. – 10ч – кв.Столипиново-пресечка на бул.Ландос
                                        ДОЧАКАХМЕ ПРОХОДИМА УЛИЦА

Под ръководството и осигурено от г-жа Петя Раева  пресечка на бул.”Ландос” – улица, наречена “Малката правда” ще се подготви и насипва с филц. Ще се валира и подравнява. Също така и още две улици в квартала. Жителите на района отсега се радват- най-после дочакахме да не газим в кал до колене и да ходим по истинска улица!
                          

                             17.10.2011г.- 15 ч – ул.”Пере Тошев” № 7
                      ГЛУХИТЕ И ПЕТЯ РАЕВА РАБОТЯТ НА КОМПЮТЪР

Подпомагане на хора в неравностойно положение е лична кауза за депутатът от ДПС и кандидат за кмет на град Пловдив г-жа Петя Раева. Компютър, закупен с лични средства, ще дари г-жа Раева на Сдружението на глухите с председател Спаска Джангозова.


                              18.10.2011г. – 19 ч. – кв.Столипиново
                  ПЕЕМ ЗА ЕДИНСТВО, ТОЛЕРАНТНОСТ И РЕШИТЕЛНОСТ

Петя Раева заедно с Цветелина Янева и Тони Стораро ще апелират за ЕДИНСТВО,ТОЛЕРАНТНОСТ И РЕШИТЕЛНОСТ  в квартал Столипиново на един невероятен и  изключителен концерт! Посланието за мир и толерантност ще звучи и  в песните на известните и обичани певци.


                               19.10.2011 – 10,30 ч – ул.Малина №12
                                   РАБОТА НА БЕЗРАБОТНИТЕ

Трудова борса се организира на ул.”Малина” 12 с участието на народния представител от ДПС и кандидат за кмет на град Пловдив от Движението за права и свободи г-жа Петя Раева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.