четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Държа на добрата комуникация между общинска и държавна администрация



Основен приоритет в работата на бъдещото управление на Пловдив трябва да бъде добрата комуникация между общинската и държавната администрация, заяви в предаването „Това е България” на Радио „Фокус” Петя Раева, кандидат за кмет на Пловдив от ДПС.
„Пловдив вече е на 13-то място в страната по икономическо развитие и моята цел е да излезе на подобаващото 2-ро място, на което е бил преди”, каза Раева.
Когато една общинска администрация не работи добре с държавата, нещата не се получават, смята кандидатът за кмет от ДПС. Стои проблемът със задръстванията и трафика в Пловдив. Защо да не се направи метро в Пловдив?, попита Раева.
Големи са възможностите пред града и като спортен център. Могат да се организират огромни спортни мероприятия, защото тук е един от най-големите стадиони на Балканския полуостров, посочи още Раева. Доскоро е запустявал и един от най-големите гребни канали.
За съжаление, в Пловдив липсва инвестиционен климат, смята Раева. По думите й, необходими са инвестиции в туризма, което ще разкрие нови работни места и ще превърне града в предпочитана туристическа дестинация не само в Европа, но и в света
Пловдивчани искат да живеят и да работят в Пловдив, отчита Раева. И бъдещото управление на града трябва да създаде нужния климат, за да останат пловдивчани в Пловдив. Петя Раева организира „Минута за размисъл” в кварталите с етническо напрежение в Пловдив, по повод случая „Катуница”.
„Искаме мир, спокойствие и сигурност за децата си и за нашите семейства”, казаха жителите на Пловдив, обобщи Петя Раева. Според нея инициативата е спомогнала за възстановяване на етническото спокойствие в Пловдив и е показала, че здравият разум трябва да надделее.

пред Агенция "Фокус", 03 октомври 2011

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.